Hakemus

Olemme uusineet hakemusjärjestelmämme kokonaan; tunnuksen hakeminen on tehty monivaiheiseksi, joka helpottaa, sekä sinua käyttäjänä, että myös meitä ylläpidossa.

Ennen kuin pääset “tilaamaan” palveluitamme sinun tulee rekisteröityä käyttäjäksemme. Kun olet täyttänyt ja lähettänyt rekisteröintikaavakkeen,  saa ylläpito tiedon uudesta rekisteröinnistä. Tämän jälkeen ylläpito aktivoi käyttäjätunnuksesi Palveluidenhallinta-sivulle,  josta pääset tilaamaan tarjoamistamme palveluista oman räätälöidyn paketin juuri itsellesi sopivaksi kokonaisuudeksi.

HUOM! Palveluiden käyttäminen edellyttää vähintään 15-vuoden ikää

HUOM! Kun saat varmenneviestin, se pitää lähettää 48h sisään, siitä numerosta minkä olet hakemuksessa jättänyt. Huomioithan myös, että varmenne viestin lähettäminen maksaa 2.00euroa. Varmenneviesti lähetetään numeroon 17211, joten mikäli olet alle 18-vuotias tarvitset huoltajasi suostumuksen viestin lähettämiseen. Maksu veloitetaan normaalisti matkapuhelin laskussasi. Palveluidemme käyttö ei maksa sinulle mitään. Muita kuluja sinulle ei aiheudu varmenneviestin lähettämisestä.

Myönnämme tunnuksia ainoastaan suomalaisille. We do not provide shells to foreign customers.

Liity jäseneksi